2024 július 14. vasárnap
spot_imgspot_img
FőoldalEsemények4X1 óra Shoprenter továbbképzés? Irány a Magyar E-kereskedelem Napja!

4X1 óra Shoprenter továbbképzés? Irány a Magyar E-kereskedelem Napja!

 A Lurdy Konferenciaközpont ad otthont 2023. május 11-én a Magyar E-kereskedelem Napja névre hallgató rendezvénynek. Az idén rengeteg újdonságot kínáló programsorozat elkalauzol a legújabb trendek, információk és tudásanyag világában. Az online piactér szereplői nemcsak a vásárlásösztönzés érdekében döntenek a lehetőség mellett, hanem a folyamatos fejlődés, az újdonságok megismerése is célkeresztbe kerülnek majd. Nincs ez másként akkor sem, ha webáruházat indítanál, és a kezdők számára is praktikus megoldás mellett tennéd le a voksod.

Ismerd meg a Shoprenter kínálta lehetőségeket!

A komplex szolgáltatást nyújtó cégek minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tartanak számot. A 4X1 órás Shoprenter előadásnak köszönhetően többet megtudhatsz a Shoprenter háza-táján jelentkező újdonságokról, és a testreszabhatóság kínálta lehetőségekről. A Webshop Start program keretein belül Kulcsár István Róbert kalauzol el abban, hogy miként lehet Shoprenter webáruházat indítani mindössze pár nap alatt. A marketing kampánytervezés a délutáni órákban kerül górcső alá, itt 45 perces előadások és 15 perces workshopok várják az érdeklődőket.

Miért népszerű a Shoprenter?

A 4X1 óra Shoprenter továbbképzés nemcsak a professzionális ügyfélkapcsolat és az önfejlődő rendszer előnyeiről szól, hanem a webáruház bevételének növelését szolgáló alkalmazásokról is. A testre szabható témákkal megadatik az a szabadság, hogy webshopod egyéni igényeid szerint alakíthasd. Attól nem kell tartanod, hogy a rendelkezésre állás területén hiányosságok lesznek tapasztalhatók, hiszen a folyamatos szerver monitoring és az önfejlődő rendszer biztosítja az elérhetőséget és az aktualitást.

Egyszerűség és áttekinthetőség

Amit az online vásárlás során a fogyasztói oldalról előnyben részesítünk, az az értékesítés irányából is kiemelt jelentőséggel bír. Az egyszerű termékfeltöltés, a beállítások módosíthatósága, a korrekt költségvonzat maga után hozza a webshop gyors elindíthatóságát. A 4X1 óra Shoprenter továbbképzés minden felmerülő kérdésedre választ adhat, ha idén végre Te is beszállnál az online kereskedelem világába.

Ismerd meg a kedvezményes webáruház előfizetési lehetőségeket, és alakítsd egyéni ízlésed, valamint az értékesíteni kívántak jellegének megfelelően a webshop kialakítását! A Magyar E-kereskedelem Napján ehhez is megtalálhatod a profi segítséget.

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb