2024 július 14. vasárnap
spot_imgspot_img
FőoldalEseményekA Magyar E-kereskedelem Napja: itt a 4X1 órás UNAS továbbképzés

A Magyar E-kereskedelem Napja: itt a 4X1 órás UNAS továbbképzés

A 2023. május 11-én a Lurdy Konferenciaközpontban megrendezésre kerülő Magyar E-kereskedelem Napja a már online piacon tevékenykedőknek éppen úgy remek választás, mint azoknak, akik még csak most tervezik a webes jelenlét megvalósítását. Az előadások és az újdonságnak számító programok között 4X1 órás UNAS továbbképzésen is részt vehetsz, ha a webáruház bérlésben gondolkodsz.

Indulástól a folyamatok automatizálásáig

A 4X1 órás UNAS továbbképzés az indulástól segít eligazodni a témában. Kezdő vállalkozók és már tapasztalattal rendelkezők is megtalálják számításukat a lehetőségnek köszönhetően. A megfizethető áron bérelhető konstrukció beépített funkciókkal és marketinges lehetőséggel szolgálja a célcsoport könnyebb elérhetőségét. A kedvezményes beállítási lehetőségek a vásárlást ösztönző erővel bírnak, de természetesen az adatbiztonság kérdése sem elhanyagolható a témát illetően. Érdemes a sablonok és az egyedi design tekintetében is bővebb információkhoz jutni, ezen ugyanis az online jelenlét színvonala és a vásárlás élménye múlhat.

Gördülékeny UNAS webáruház indítás

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a webáruházat indítani kívánók rendszerint az egyszerűség iránt érdeklődnek. A Webshop START segítséget nyújt abban, hogy miként indítsunk UNAS webáruházat akár néhány nap alatt. A termékfeltöltés és migráció gördülékeny váltást tesz lehetővé a már online piactéren tevékenykedőknek is.

Ha nem mindegy a megjelenés…

A 4X1 órás UNAS továbbképzés során arról is bővebben tájékozódhatsz, hogy mi a különbség az UNAS sablonok és az egyedi design között, miként hozható ki a sablonokból a maximum, s hogyan szabható egyéni igényekre a webáruház megjelenése.

Marketing eszközök nélkül mit sem ér!

Minden valószínűség szerint azért látogatsz el a Magyar E-kereskedelem Napja rendezvényre, mert célod a marketing eszközök jobb megismerése, a célcsoport megszólításának módja, és ezekkel kapcsolatban álló szakértelem. A 4X1 órás UNAS továbbképzés a vevők megszerzését és megtartását egyaránt górcső alá veszi. Célkeresztbe állítja a Google és Facebook hirdetésekben rejlő erőt, sőt, a vásárlók számának növeléséről is részletesen beszélnek a szakemberek.

Az UNAS webáruház rendszer mindent egy helyen kínál, amire az online értékesítéshez szükséged lehet. Tudj meg többet a témáról, és talán éppen ez lesz az a lehetőség, ami ár-érték arányban a leginkább megéri számodra!

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb