2024 július 14. vasárnap
spot_imgspot_img
FőoldalÉrdekvédelemAdathalász támadás alatt áll a Tisza Cipő webáruháza

Adathalász támadás alatt áll a Tisza Cipő webáruháza

A Tisza Cipő tulajdonosa, Vida László az alábbi sajtóközleményt juttatta el a szerkesztőségünkbe. Azonnal megjelentetjük a közleményt és rövidesen beszámolunk a fejleményekről is.

Az adathalász oldal megnyitását csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. [VIGYÁZAT, EZ A CSALÓK OLDALA: https://www.tiszacipohu.shop ]

Hatalmas árkedvezményekkel valósnak tűnő honlapra csábítják majd károsítják meg csalók a Tisza Cipő vásárlóit az online térben.

A Tisza Cipő termékeket gyártó és forgalmazó Clash Kft. nevével élnek vissza egy pár napja megjelent, hamis weboldal segítségével, ahol adathalászok a bankkártya adatokat megszerezve károsítják meg a vásárlókat. A gyanútlan és figyelmetlen potenciális vásárlókat a hatalmas akciók ígérete vonzza a közösségi oldalakon terjesztett hamis weboldalra, ahol a kártyaadatok megadását követően adathalászat áldozataivá válnak. Ráadásul az oldal mögött valós készlet és teljesítés nincs, csak “lehúzzák” a bankszámláról az átvert vásárlók pénzét.

A magyar márka már megtette a kellő jogi lépéseket az ügyben, azonban arra kéri minden kedves jelenlegi és potenciális vásárlóját, hogy csakis a www.tiszacipo.hu oldalon adják le online rendeléseiket. Nyomatékosan kérik, hogy vásárlás előtt mindenképp győződjenek meg arról, hogy a helyes weboldalon tartózkodnak-e.

Köszönettel, a Tisza cipő csapata

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb