2024 április 17. szerda
spot_imgspot_img
FőoldalEseményekAz e-kereskedelem jövője c. rendezvény Miskolcon február 28-án

Az e-kereskedelem jövője c. rendezvény Miskolcon február 28-án

A Vállalkozz digitálisan! rendezvénysorozat részeként, Miskolcon kerül megrendezésre Az e-kereskedelem jövője – legyen ön is részese! címet magán viselő program. A BOKIK Székházban, 2023. február 28-én, 09.00-13.00-ig várják mindazokat, akik érdeklődnek az online kereskedelemben várható trendek, újdonságok és rendelkezésre álló pályázati források iránt.

A témakörök természetesen nem merülnek ki ennyiben. A területen tevékenykedők jól tudják, hogy az aktuális trendeken túl a vonatkozó jogi háttérszabályozás és a fogyasztóvédelmi szempontok egyaránt központi szerephez jutnak. A webáruházak üzemeltetésekor számos jogi buktatóval lehet találkozni, mint ahogyan a mesterséges intelligencia technológiája is újszerű kérdéseket, nehézségeket vethet fel.

Pontos információk hiteles forrásból

Az elmúlt években az online kereskedelem egyértelműen fellendülésen ment keresztül. Ebben nemcsak a pandémia jelentette hatásokra hagyatkozhatunk, hanem az online vásárlás iránt megnövekedett igényre is.

Mind többen gondolkodnak webáruház indításában, hiszen ezt vélik a kereskedelem jövőjének. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ebben nem tévednek nagyot, viszont a webshop indítása és jogszerű üzemeltetése számos kérdést vet fel. A hazai és a nemzetközi szabályoknak való megfelelés gyakran gördít akadályokat és megoldandó feladatokat az érintettek elé. Nem ritka, hogy a vásárlók, sőt, a webáruházat üzemeltetők sincsenek tisztában jogaikkal és kötelezettségeikkel. A témát illetően sok félreértést szükséges eloszlatni, és a tévhitek helyett a tényleges információk adják a megbízhatóság erejét.

A rendezvény egy frissítő kávé és ízletes péksütemény után Dudás Tiborné, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármenyei Kamara titkárának köszöntőjével indul. Ezt követően Szántó Tamás digitalizációs körképének segítségével kaphatunk kitekintést a jövőbe. Tamás Szilárd az e-kereskedelem múltja, jelene, jövője címmel tart előadást. Dr. Ormós Zoltán, az OrmosNet alapítójaként a „Webshopjogi tények és tévhitek” című előadásában ad pontos információkat a legtöbbeket érintő kérdésekben.

Az e-kereskedelem buktatói – Panelbeszélgetés szakemberek tapasztalatain alapulva

A leggyakoribb e-kereskedelmi hibákba kezdőként sokan beleesnek, de akár tapasztaltabb webshop tulajdonosként is belebotlanak néhányan. „Az okos ember a saját hibáiból tanul, a bölcs a másokéból” – a mondás különös jelentőséget kap ezúttal. Az e-kereskedelemben jártas szakemberek elméleti és gyakorlati területen igyekeznek elkalauzolni az érdeklődőket. A beszélgető partnerek között nem kisebb nevek szerepelnek, mint Dr. Ormós Zoltán webshopjogász, Dunder Krisztián online szakértő, Fodor Ákos, az Oleander Informatikai Kft képviseletében, Kurucz Tamás az ACER Shoptól, és Tamás Szilárd IKT oktató.

A rendezvényen kiállítóként az Ecommerce Hungary Kisvállalati Tagozata is részt vesz, sőt fogadóórát is tart.

A részvétel ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött: https://www.vallalkozzdigitalisan.hu/esemenyek/esemeny.html?cid=936

Ne maradj le, tudj meg többet az e-kereskedelem világáról, hiszen a jövő egyértelműen ebbe az irányba mozdul!

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb