2024 július 14. vasárnap
spot_imgspot_img
FőoldalHazai piacChatGPT- Féljünk tőle, vagy inkább okosan használjuk?

ChatGPT- Féljünk tőle, vagy inkább okosan használjuk?

A technológiai fejlődés folyamatosan bebizonyítja, hogy mindig van új a nap alatt. Az elmúlt hónapokban másról sem cikkeztek a szakmai portálokon és a vonatkozó FB csoportokban, mint a ChatGPT kínálta lehetőségekről. Mennyiben váltja fel majd a mesterséges intelligencia a szakemberek munkáját? Egyáltalán érdemes tartani ettől, vagy egészen másféle módon lehetséges a publikusan elérhető mesterséges intelligenciában rejlő előnyök kihasználása? 

ChatGPT információk az Ecommerce Expon

Ma már nem csupán szórakoztató eszközként gondolunk a ChatGPT-re, hanem alkalmazása bekúszott az üzleti szférába is. A 2023. május 11-én, a Lurdy Házban megrendezésre kerülő Magyar E-kereskedelem Napja természetesen a nagy érdeklődésre számot tartó téma is fókuszba kerül majd. Sokan még félve fordulnak az újszerű módszer felé, mások nyitottak irányába, és már most próbálgatják, mit lehet kihozni belőle. 

Alacsonyabb költségek, egyszerűbb folyamatok?

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbben költségoptimalizálás érdekében döntenének a mesterséges intelligencia által írt tartalmak mellett. Felmerül azonban a kérdés, hogy mire képes az interneten fellelhető tartalmakból tanuló AI, és mi az, amit biztosan nem várhatunk el tőle. Kihasználhatók előnyei a termékleírások készítésénél? Mi a helyzet a képekkel és az automatizált email-ekkel? Tényleges egyszerűsítést biztosít a ChatGPT, vagy inkább csak egyfajta támpontot a még átgondoltabb, részletesebb tartalmak készítéséhez? Többek között erről is szó lesz az EKERNAP-on. 

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb