2024 július 14. vasárnap
spot_imgspot_img
FőoldalHazai piacDigitális Kereskedelmi Körkép 2023 – Töltsd ki a kérdőívet, és élvezd az...

Digitális Kereskedelmi Körkép 2023 – Töltsd ki a kérdőívet, és élvezd az előnyöket!

A hazai webáruházak fejlődésének céljából a GKID és a Mastercard közös projektbe kezdett, s több meghatározó piaci szereplő, így a Shoprenter is csatlakozott a kezdeményezéshez. Webáruházaddal most Te is hozzájárulhatsz ahhoz, hogy egy átfogó, részletekre kiterjedő kutatási anyag valósulhasson meg. Az iparági összefogásnak köszönhetően minden adott ahhoz, hogy a jelenlegi gazdasági környezetben valóban értékelhető eredmények szülessenek.

Kitöltési időszak: 2023. március 27 – április 4-ig

A kérdőív kitöltése mindössze 10 percet vesz igénybe, és számos előnnyel járhat a részvétel. Az ingyenes kutatási összefoglaló kiadvány minden forduló után jár a résztvevőknek, méghozzá 150 ezer forintos értékben. A naprakész piaci adatokhoz való hozzáférés sokat segíthet abban, hogy saját webáruházaddal is eredményesen vedd fel a küzdelmet a mai gazdasági környezet kihívásaival szemben.

TOVÁBB A KÉRDŐÍVRE

„Vedd fel a Versenyt”

A podcast adások exkluzív tudásanyaggal és extra kommentárokkal állnak rendelkezésedre, és támogatják a piaci érvényesülés lehetőségét. Ez napjainkban talán minden korábbinál nagyobb jelentőséggel bír. A fogyasztók vásárlási szokásai jelentősen változnak. A tudatosság, a megfizethetőség mellett továbbra is lényeges a minőség. Miben, hogyan tudsz mást nyújtani, mint a konkurens webáruházak? Meddig érdemes elmenni a szezonális akciókban, és honnantól nem lesz kifizetődő a kampány? Miként lehet a fogyasztók mai anyagi lehetőségei mellett is megtartani a vásárlóerőt? E kérdésekkel sokan szembesülnek az online piactéren.

Exkluzív kedvezmények

A kérdőív kitöltői 20% engedményt kapnak a GKID 2023-as e-kereskedelmi riportjainak listaárából. Szintén 20% kedvezmény jár a GKID webáruház audit szolgáltatásaiból. A Shoprenter SEO audit szolgáltatásai 15% kedvezménnyel érhetőek el, a frontend fejlesztő bérlés szolgáltatásaiból szintén 15% exkluzív kedvezmény jön le. A nem csak Shoprenteres webáruházak által igénybe vehető, csökkentett összegek jelentős segítséget kínálnak a profi tudás megszerzéséhez.

2023-as Ecommerce Expo előadásai felvételről

A nem csak anyagiakban mérhető értékkel bíró felvételekhez hozzáférést kaphatsz, ha kitöltöd a kérdőívet. 50 kitöltőt sorsolnak ki, akik az egyébként 29.999 Ft értékű felvételeket visszanézhetik, begyűjtve mindazokat az információkat, amikről esetleg lemaradtak a helyszínen.

Légy Te is részese a három fordulóban készülő e-kereskedelmi kutatásnak! Minél többen csatlakozunk a kutatáshoz, annál értékesebb lesz a kiértékelt anyag, szolgálva saját webshopod eredményességét is.

TOVÁBB A KÉRDŐÍVRE

A kitöltés várhatóan kb. 10 percet vesz majd igénybe. Ne feledd, minél többen töltjük ki, annál értékesebb lesz a kutatás.

Kitöltési időszak: 2023. március 27-től április 4-ig

 

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb