2024 július 14. vasárnap
spot_imgspot_img
FőoldalHazai piacFizz. Shopizz. Nyugizz. – Elindult az új magyar webshop!

Fizz. Shopizz. Nyugizz. – Elindult az új magyar webshop!

Sok webshop tulajdonos nehezen tudja elképzelni, hogy miként férhet el még egy nagy online áruház a jelenlegiek mellett. A félelmek egyértelműek, hiszen a hazai fogyasztók jelentős része hagyja a pénzét rendszeresen a Temunál, ez az összeg pedig az itthoni e-kereskedők zsebéből hiányzik. Az OTP Csoport azonban nem mást tűzött ki céljaként, mint néhány éven belül a hazai online kereskedelem meghatározó piacterévé válni. 

Folyamatosan bővülő piactér

Nem véletlen az OTP Csoport háttere, ugyanis a fogyasztói bizalom építése mellett az otp-s áruhitelek kínálata is jelen van az új piactéren. Az elmúlt időszakban gyakran látott, egyértelműen jól eltalált reklámokban a fizz.hu oldalára igyekeznek felhívni a figyelmet. A folyamatosan bővülő kínálattal és szolgáltatásokkal rendelkező platform üzemeltetője az OTP Ecosystem JKft. A legnagyobb hazai hitelintézet leányvállalatának ügyvezetője, Szőcs András úgy véli, hogy bár a magyar piactéren sokféle lehetőség közül válogathatnak a fogyasztók, de ezek mégsem elégítik ki az igényeket úgy, ahogy arra a mai kor vásárlóinak szüksége van. Erre a szerepre vállalkozott most a fizz.hu. 

A biztonság és a megbízhatóság fontosabb, mint valaha! 

Az ingatag lábakon álló kiberbiztonság következtében a fogyasztók egyre bizalmatlanabbak az online platformokkal szemben. A kártyahasználat ugyan nem szorult vissza, de sokan tartanak attól, hogy bármilyen adatot szolgáltassanak magukról, bankkártyájukról. Az OTP Csoport háttere megadja azt a szükséges megbízhatóságot a Fizz-nek, amelynek köszönhetően a vásárlók mind az adataikat, mind a pénzüket biztonságban tudhatják. 

További előnye az új webáruháznak az, hogy legyen szó bármilyen termékkel kapcsolatos problémáról, magyar nyelvű ügyfélszolgálat várja a fogyasztókat, és nem a kereskedőknél kell informálódni, hanem a fizz.hu jár el az ügyfél érdekében. Sok más hasonló webáruházzal szemen ez hatalmas előnynek számít. 

Vásárlás áruhitel-konstrukcióban is!

A Fizz-nél OTP-s áruhitellel is megvásárolhatók a termékek, ami a nagyobb értékű, tartós fogyasztási cikkek esetében kifejezetten hasznos. Ez nemcsak a vásárlók igényeit elégíti ki, hanem a kereskedőkét is, hiszen így mindenféle plusz szerződés nélkül értékesíthetik termékeiket áruhitel-konstrukcióban. 

Extra kedvezmények az OTP ügyfeleinek 

Az OTP Csoport hátterével nem meglepő, hogy akik az OTP-nél bankolnak, és a hitelintézet szolgáltatásait használják, további kedvezményekkel is találkozhatnak majd a webshopban. A kedvezmények, az akciók és a kuponok valószínűleg tovább pörgetik az érdeklődést. 

A legnagyobb hazai hitelintézet a webáruházzal bebizonyította, hogy az új iparágak irányába történő nyitás újabb lehetőségeket tartogat az egyébként több irányból is szorongatott hagyományos bankoknak.

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb