2024 május 23. csütörtök
spot_imgspot_img
FőoldalHazai piacFókuszálj, és a siker idővel elérkezik!

Fókuszálj, és a siker idővel elérkezik!

Sikerült már elérned azokat a célokat, amiket webáruházad indításakor kitűztél magad elé? Hogy lehet, hogy mindenre ügyelsz, de mások valahogy mégis eredményesebbnek bizonyulnak? Nos, az elsőszámú hibát éppen ott követed el, ha folyamatosan mást figyelsz. A konkurenciaelemzés ugyan lényeges szempont, de nem érdemes csak másokkal foglalkozni. Hasonló ez, mint a közösségi média. Jó tudni, mi van a volt osztálytársakkal, de ha saját sikereid és anyagi jóléted hasonlítgatod másokéhoz, azzal egy dologra nem fogsz koncentrálni: feladatait elvégzésére. 

A siker ugyan jöhet egyik pillanatról a másikra, de valljuk be, ez a fajta piaci berobbanás csak nagyon keveseknek adatik meg. Ahogy az életben, úgy az online jelenlét és a munka világában is a következetes és tudatos, nap nap után végzett tevékenység az, ami előrébb viszi az embert. 

Lehet nemet is mondani! 

A home office, a saját vállalkozás építgetése sokak szemében még mindig egyet jelent azzal, hogy az ember bármikor bármire ráér. Ha ezt eleinte így is tetted, akkor jó eséllyel rádöbbentél már, hogy a megfelelő időbeosztásnak szerves része az is, hogy sokszor bizony nemet kell mondani. Nemet a másoknak nyújtott segítségre, a sokadik telefonbeszélgetésre, a pihenés hívó szavára, és mindarra, ami saját céljaidtól eltántorít. Ezekből pedig akad bőven a mindennapokban. Könnyebb azt mondani, hogy elintézzük a bevásárlást, mint a számítógép előtt ülnénk, és tennénk például SEO-val kapcsolatos feladatokat. 

Legyünk túl a nehezén! 

Mindenki másként tervezi a heti időbeosztását. Abban azonban webshop tulajdonosként sokan egyetértenek, hogy a hétvégét kevesebb munkával és több pihenéssel töltenék. A hétfő mindenkinek hétfő. Ha tudod, hogy fontos határidők jönnek, egy kampány közepében vagy, esetleg számos feladandó csomag várakozik, akkor célszerű előre venni a nehézkesebb munkafolyamatokat. 

 

Tudd, hova kell fókuszálni igazán!

Nem véletlen javasolják a szakemberek is azt, hogy mindig a nehezebb teendőkkel érdemes a napot, a hetet indítani. Ha ugyanis a halogatások embere vagy, akkor gyorsan azon kaphatod magad, hogy már ott tornyosulnak feletted a hullámok, és nem tudod, mihez kapj hirtelen. Az ezzel járó stressz elkerülhető azzal, ha a Számodra nehezebb munkákkal már akkor végzel, amikor még lendületben vagy.CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb