2024 április 17. szerda
spot_imgspot_img
FőoldalHazai piacHygge-hangulat, Advent, Black Friday- Indul az évvégi szezon!

Hygge-hangulat, Advent, Black Friday- Indul az évvégi szezon!

Ugyan igazi havat már rég láttunk, de ahogy beköszönt az őszi hőmérséklet, a legtöbben igyekszünk otthonunkat meleg fészekké varázsolni. Ilyenkor felértékelődik egy meleg fürdő, az illatgyertyák jelentette otthonos érzés és az a dánok által jól ismert Hygge-hangulat. Más szempontból ez az időszak már az év végi vásárlási szezon kezdetét jelenti. Az e-kereskedelemben ilyenkor indul az adventi hetekre való felkészülés, a kampányok megálmodása és a részletek kidolgozása. Mindezekkel a feladatokkal nem érdemes tovább várni, aki ugyanis lemarad, az tényleg kimarad.

Még nem késő szakemberhez fordulni!

A jól megszervezett, kreatív és tényleges eredményeket produkáló kampány néha bizony tényleg hozzáértésért kiált. A beszerzések, az adminisztráció, a könyvelés és a rendelések szervezése mellett gyakran nincs idő arra, hogy az online marketing világával is magunk foglalkozzunk. Nem véletlen, hogy sokan éppen ebben, a forgalom szempontjából nem elhanyagolható időszakban keresnek a területen tevékenykedő szakembert.

Éld át az otthon melegét!

Az ünnepek egyre közelebb vannak, és az év végi hajtásban sokszor szinte egy pillanat alatt telnek el az utolsó hónapok. Nincs ez másként akkor sem, ha az online kereskedelemről van szó. Az ilyenkor rendszerint keresett ágytakarók, lakástextíliák, dekorációk nemcsak a dán Hygge megteremtésének érdekében fontosak, hanem a területen jelen levő webshopok működésével összefüggésben is. A gyertyák, illatmécsesek még mindig tuti befutók, és ajándékozáskor is gyakran esik rájuk a választás. Az otthonos hangulatot megteremtő ruhadarabok, képek, párnahuzatok egyaránt alkalmasak arra, hogy ajándékozáskor mellettük tedd le a voksod.

S ha már az év végéről van szó, akkor természetesen a kihagyhatatlannak ítélt Black Friday hétvégék is szóba kerülnek. A fogyasztók az egyre tudatosabb vásárlói magatartásuk mellett ilyenkor belecsúsznak az impulzusvásárlásba, és igyekeznek a kedvezményeket kihasználva beszerezni minden szükségeset.

Az igazi pörgés az adventi hetekben várható!

A karácsonyi vásárlási roham idén sem fog elmaradni. Az inflációs terhek ellenére is tény, hogy az ünnepeknek még mindig igyekszik megadni a magyar a módját. Az adventi hetekben tehát nagyon fontos a megfelelő szervezettség, hiszen ekkorra érnek be igazán a kampányok. Ha jól csinálod, ekkor már nincs más dolgod, mint a sorra érkező megrendeléseknek eleget tenni. Persze fontos, hogy ekkorra is tartogass még meglepetéseket az érdeklődőknek. Mindig van, ami lemarad, amit jobb áron tudnak nálad beszerezni, mint máshol. Ahhoz azonban, hogy mindez működőképes legyen, már most el kell kezdeni a sikeren dolgozni. Munkára fel!

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb