2024 május 23. csütörtök
spot_imgspot_img
FőoldalHazai piacÍgy lesz állati az állat webshop!

Így lesz állati az állat webshop!

A háziállatok nélkül sokan elképzelni sem tudjuk mindennapjainkat. Nemcsak gondoskodási ösztöneinket élhetjük ki a szőrmókokon, hanem igazi társakra is lelhetünk személyükben. Ahhoz azonban, hogy sokáig velünk legyenek, és kényelmükről, biztonságukról gondoskodjunk, nélkülözhetetlenek a megfelelő eledelek, étrend-kiegészítők, valamint az optimális körülmények biztosítása. Egyre többen keresik az online beszerzés lehetőségét, hiszen így rendszerint kedvezőbb árak érhetők el, mint az üzletekben, és a kínálat is nagyobb. Lássuk, mitől lesz igazán állati egy állat webshop!

Az árak fontosabbak, mint valaha!

Az inflációs adatok, a reálbérek csökkenése, valamint a jelenlegi gazdasági helyzet egyaránt fókuszba helyezik az árak fontosságát. A mai kor fogyasztói sokkal tudatosabbak vásárlásaik során, mint egykor. A háztartások kénytelenek prioritás szerint rangsorolni kiadásaikat, és ahol csak tudják, ott megfogják a pénzt. Az állatbarátok jól tudják, hogy az eledel minősége és a korosztálynak megfelelő mivolta alapvetően határozza meg kedvencük közérzetét. Ezzel együtt van az az árszint, amit már nem engednek meg maguknak. Bár a vásárlásnál nem az árak számítanak az egyedüli tényezőnek, de mégis jelentősen befolyásolják azt, hogy maradnak-e a webshopnál, vagy például kedvenc márkájuk költségeitől megrettenve inkább megfizethetőbb lehetőség után néznek.

Ne feledkezz meg a kiszállítási költségekről!

Ez a másik kritikus szempont. Ma már nemcsak a nehéz, például a kutyáknak kínált, nagy kiszerelésű száraztápok esetén esik a választás az online vásárlásra. Az idő sok esetben valóban pénz, ezért az üzletről-üzletre járkálás helyett sokan szerzik be négylábú társaiknak a betevőt az interneten keresztül. Korántsem mindegy azonban, hogy mekkora összegtől van lehetőség az ingyenes kiszállításra, létezik-e egyáltalán ilyen opció a webshopnál. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ahol 15-20 ezer forintos rendelési összegnél magasabban van az ingyenes kiszállítás lehetősége, ott az érdeklődők nem szívesen nézelődnek. Hasznos lehet csomagpontos kiszállítást is kínálni, ez ugyanis gyakran megfizethetőbb, és a vásárlók is előnyben részesítik kényelme és elérhetősége apropóján.

A hasznos, hiteles információk mindig jól jönnek

Mindegy, hogy kutyás gazdikról van szó, vagy a bársonytalpú négylábúakról, a kedvencekkel kapcsolatban számos kérdés felmerülhet. A Google jóindulatát és a fogyasztók népszerűségét is jobban elnyerik azok a webáruházak, ahol hiteles információk kapnak helyet az állattartással kapcsolatban. A fókuszban egyre inkább a szakmai cikkek állnak, amelyek nem csupán 1500 karakterben taglalnak egy-egy kérdést, hanem részletekbe menően annak hasznos információkat az érdeklődőknek.

Állati hangulat, ahogy a gazdik szeretik

Design, színek, egyszerű használhatóság – Ezek alapvetően fontosak a webshopok esetében. Az állatbarátok érdeklődését a minőségi állatos képek azonnal megragadják, a termékleírásoknál pedig kifejezetten jól használhatók a neuromarketing eszközei.

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb