2024 május 23. csütörtök
spot_imgspot_img
FőoldalEseményekIlyen még nem volt! Magyar E-kereskedelem Napja 2023. május 11.

Ilyen még nem volt! Magyar E-kereskedelem Napja 2023. május 11.

A Magyar E-kereskedelem Napja egy olyan esemény, amelyet Magyarországon minden évben megrendeznek annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet az e-kereskedelem fontosságára és ez által nyújtott lehetőségekre.

Az EKERNAP célja – ilyen még nem volt!

Az esemény célja, hogy összehozza az online kiskereskedelmi szereplőket, és lehetőséget teremtsen arra, hogy megvitassák az elektronikus kereskedelem jelenlegi állapotát és jövőjét.

Egyedülállóan, ezen a konferencián valós tudást kapsz, technikai továbbképzéseken a legnépszerűbb webshopmotorokból. 4×1 órás UNAS, Shoprenter, WooCommerce, Shopify, Shoptet továbbképzések. Érdemes laptopod is vinned, idéznénk a szervezőtől:

„Hozd el a laptopod és hegeszd helyben a webshopod”.

Amikor lehullott a lepel a konferencia programjáról:

Az online vásárlás egyre fontosabbá válik a világ minden táján, és ez Magyarországon sem kivétel. Ez lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy kényelmesen, otthonuk kényelméből vásároljanak, miközben az online kiskereskedők pedig lehetőséget kapnak arra, hogy szélesebb piacot érjenek el és növeljék értékesítéseiket.

A Magyar E-kereskedelem Napja jelentősége

A Magyar E-kereskedelem Napja egy olyan esemény, amely különösen fontos Magyarországon, mivel az ország gazdasága jelentős mértékben függ a kereskedelemtől. Az e-kereskedelem lehetővé teszi a magyar kiskereskedők számára, hogy versenyképesek legyenek a globális piacokon, miközben a vásárlók számára is kényelmes és könnyű vásárlási lehetőséget biztosít.

Az eseményen számos előadás és workshop, továbbképzés kerül megrendezésre, amelyek lehetőséget adnak az online kiskereskedőknek, hogy megismerjék az e-kereskedelem legújabb trendjeit és technológiáit. Az eseményen résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy megvitassák az e-kereskedelem különböző aspektusait, és megismerjék azokat a kihívásokat és lehetőségeket, amelyekkel szembesülnek az online kereskedelemben.

Építs kapcsolatokat, köss jobbnál jobb üzleteket

Az eseményen részt vevő kisebb webshopok számára az esemény lehetőséget nyújt arra, hogy új kapcsolatokat építsenek ki a szakemberekkel, és megismerjék azokat a stratégiákat, amelyek segítségével növelhetik értékesítéseiket és hatékonyabban versenyezhetnek az online piacon.

Összefoglalva, ez a nap egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a webáruházadat tovább bővítsd, fejleszd és kapcsolatokat építs más e-kereskedelmi szakemberekkel.

Részletes program és jegyvásárlás: https://ekernap.hu

Ha webshopod van ott a helyed!

 

 

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb