2024 június 19. szerda
spot_imgspot_img
FőoldalHazai piacSzexuális segédeszköz lakásdekorációként? Óvatosan az ünnepi dekor keresgéléssel!

Szexuális segédeszköz lakásdekorációként? Óvatosan az ünnepi dekor keresgéléssel!

Az ünnepekhez közeledve meglepően sokan nézelődnek a lakás dekorációk kínálatában. Az ajándékba szánt földgömbök, Zen kertek, és homokórák mellett a szemfüles érdeklődők azonban egészen különleges termékre is rábukkanhatnak. A Webshop üzemeltetés Facebook csoportban talált, vonatkozó bejegyzés arra hívja fel a figyelmet, hogy ha lányoknak szánt maszturbátort keresel, akkor az Emagon a Lakás dekorációk kategóriában érdemes keresni. Külön érdekesség a kommentelők szerint, hogy a webshop-óriás sem dob rá 18-as karikát a termékre.

Maszturbátor lányoknak? Akkor most ki a célcsoport?

Ugyan a rezgő funkció sok más termék esetében ismerős jellemző, így akár a „véletlen” folytán is elkeveredhetett a termék. Mindenesetre nem csak bennünk merültek fel kérdések a hirdetett „dekorációs kiegészítővel” kapcsolatban. A maszturbátor lányoknak megnevezés már önmagában félrevezető lehet, ugyanis a termék célcsoportja – nevéből adódóan -, inkább a férfiak köre.

A legtöbb online fogyasztó kevésbé prűd, mint korábban tapasztalható volt, de még így is becsapva érezheti magát a vásárló, hiszen hiába keresgélné a webshopban a neki szánt kategóriában az igencsak megkérdőjelezhető terméket, ha az a lakás dekorációk sorát gazdagítja. Azok a bizonyos lányok pedig, akiket a kiegészítő megszólítana, valószínűleg értetlenül figyelik majd, hogy mégis hogyan használható rendeltetésének megfelelően az eszköz. Jó esetben lesz helye a család férfitagjainál. Nem csoda, hogy egy női komment arról szól, hogy pizsamát és parfümöt részesítene inkább előnyben ajándék gyanánt.

Szexuális segédeszköz dekorációként, vipera sétapálcaként?

Az adventi időszak már az ablakon kopogtat, a meghitt várakozás közepette pedig igencsak meglepő lehet a dekorációk között szembesülni a népszerű posztban említett termékkel. Hasonló, ám más területet illető érdekességre hívta fel a figyelmet valaki a szintén az Emag oldalán elérhető teleszkópos sétapálca készlettel kapcsolatban. A terméknév ugyanis messze nem arról szól, amit a lelkes szabadba vágyók keresnek. A csomagban ugyanis teleszkópos sétapálca helyett önvédelmi eszközöket találhatunk – ahogy ez a kategória besorolásnál ezúttal a megfelelő helyre került. A különbség csak annyi, hogy inkább van szó viperáról és a közelharcban használatos kiegészítőkről, mintsem egy stílusos sétapálcáról.

Ha tehát ünnepi meglepetés gyanánt lányoknak való maszturbátort keresel, akkor érdemes körültekintően navigálnod az Emag kategóriái között. Ha nem akarsz a karácsonyfa előtt, ajándékozás alkalmával lyukra futni, akkor a maszturbátort inkább hagyd meg a férfiaknak.

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb