2024 június 19. szerda
spot_imgspot_img
FőoldalHazai piacNagyot megy idén az online strandjáték kínálat

Nagyot megy idén az online strandjáték kínálat

Az idei nyári szezonról eléggé ellentétes hírek látnak. Egyesek azt állítják, nincs nagyobb visszaesés a szállodák forgalmát és a nyaralást tervezők számát illetően. Más szakemberek arról számolnak be, hogy a nyár első hónapjában akár 30-40%-os visszaesés volt tapasztalható a Balatonnál. Alapvetően elmondható, hogy a Horvátország mellett döntők száma nem csökkent, itthon viszont meggondolja az ember, hogy melyik idegenforgalmi régió mellett tegye le a voksot.

Augusztus közepéig tart a szezon

Mindez elsősorban az árakkal összefüggésben észlelhető. A nyár természetesen az online forgalomra is hatással van. A bőrápolással, fényvédelemmel kapcsolatos termékek mellett a strandjátékok iránt is fokozott érdeklődés mutatkozik. A témában tevékenykedő webshopok szerint augusztus közepéig várható a nagy kereslet, ekkorra ugyanis már így vagy úgy, de biztosan beszerzésre kerül a családoknál mindaz, ami az egynapos strandolásokhoz vagy éppen a nyaraláshoz szükséges.

Online rendelés még a nyaralás előtt

Ugyan még mindig sokan vásárolnak a fürdők, strandok környékén levő árusoknál, de az előrelátóbbak már a családi pihenést megelőző hetekben megrendelik a szükséges strandjátékokat. A gyermekek korától és számától függően erre akár közel 10 ezer forintot is költenek a szülők. Az érdeklődés csak tovább fokozódik a kertekben felállított medencék számának emelkedésével, sőt, sokan ez utóbbiakat is az online rendelés kényelmét kihasználva vásárolják meg.

A strandolás messze vezeti a népszerűségi listát!

A gyermekes családok egyébként igyekeznek maguk megoldani a kicsikre történő vigyázást, akár a nagyszülők, akár a szabadság igénybevételével. A gyermekek negyede vesz részt valamilyen táborban, ha pedig megkérdeznénk őket arról, hogy mi a leginkább népszerű nyári elfoglaltság, akkor a legtöbben a strandolást említenék. Ennek megfelelően a szabadtéri játékok, a különféle felfújható strandjátékok, a medencék és a labdák fokozott érdeklődésre tartanak számot ebben az időszakban. A területen tevékenykedő webshopoknak érdemes még most megtolni akciókkal a szezonális ajánlatokat, ugyanis a strandjátékok és a kerti medencék szezonja legkésőbb augusztus közepén le szokott járni.

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb