2024 április 17. szerda
spot_imgspot_img
FőoldalHazai piacŐszi ruházat online – Így választ a magyar!

Őszi ruházat online – Így választ a magyar!

A kedvező nyári hőmérséklet sokáig kegyes volt hozzánk. Októberben még bőszen süttethettük magunkat a Balcsi partján, ám az őszi hőmérsékletek lassan tényleg megérkeznek. A legtöbbeknél már előkerültek a ruhatárból az őszi szettek, s velük együtt a felismerés, hogy miből lenne szükség új darabokra. Milyen árkategóriát választ a magyar a jelenlegi infláció, élelmiszer-árak és reálbér csökkenés mellett? Lehetséges-e a hazai e-kereskedelemben kitűnni és külföldi ruházati webshopokkal felvenni a versenyt? Cikkünkben ennek igyekszünk most utánajárni.

Akik korábban is megengedhették magának a prémium márkákat, azok jelenleg sem tesznek másként. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a legtöbben e területen is igyekeznek megfogni a pénzt. Az elmúlt év gyakorlata alapján elmondható, hogy a ruházati kiadások is csökkenő tendenciát mutattak, és ez az online kiskereskedelem területén sem történt másként.

Az ár fontosabb a minőségnél?

Mindenkinek más elvárásai vannak a minőséggel kapcsolatban. A gyermekruhák esetében néha már annak is örül a szülő, ha egy szezont kibír a választott darab, ennél többre a növekedés miatt egyébként sem biztos, hogy szükség lenne. Más szempontok alapján lenne azonban érdemes választani akkor, ha a női és a férfi ruházat kerül szóba. A ruhatár összeállításakor még mindig lényeges a minőség, ám az online áruházak árai gyakran meglepetést okoznak a fogyasztóknak. Nem véletlen, hogy egyre többen keresik a használt ruházat kínálta lehetőségeket.

Hasít a Vinted!

Az influencereknek is nagy szerepük van abban, hogy a Vinted és a hasonló, használt ruházatot kínáló webshopok egyre nagyobb érdeklődésre tartanak számot. Persze mindez még mindig nem veheti fel a versenyt a személyes turizással, ám ha lakóhelyeden nem található meg ilyen üzlet, vagy egyszerűen a Vinted kínálta megszámlálhatatlan lehetőséggel élnél, úgy még mindig olcsóbban kihozhatod a dolgot, mintha a gyakran 10-15 ezer forintos darabáron szereznéd be az új pulcsikat, farmereket.

Mi a helyzet a lábbelikkel?

Az őszi-téli szezon öltözködésének egyik központi kérdése a cipővásárlás. Mindig szükség van egy laza sportosra, egy vagány bakancsra, nőies csizmára, elegáns férfi félcipőre, és persze a hótaposók, a természetjáráshoz, az enyhébb téli napokra alkalmas cipők mellett sem mehetünk el. Enyhe hetekre pedig biztosan számíthatunk már csak a klímaváltozással összefüggésben is.

A korrekt mérettáblázatok és a visszaküldési lehetőség rendszerint elegendő bizalmat ébresztenek ahhoz, hogy a mai kor embere előszeretettel vásároljon cipőt is online. Pláne így van ez akkor, ha a népszerű márkák akár akciós ajánlatok keretein belül állnak rendelkezésre. A megbízható és időtálló minőség a lábbelik esetében kiemelt jelentőséggel bírnak, és ezért gyakran többet is hajlandó fizetni a fogyasztó.

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb