2024 május 23. csütörtök
spot_imgspot_img
FőoldalHazai piacStabil nemzetközi háttérrel érkezett hazánkba a Shoptet

Stabil nemzetközi háttérrel érkezett hazánkba a Shoptet

A technológiai téren kiválón összerakott webáruház motorral és jelentős nemzetközi háttérrel rendelkező Shoptet hazánkban is remek alternatívát kínál mindazoknak, akik webáruház nyitásában gondolkodnak. A nemzetközi szinten kiválóan teljesítő platform nemcsak megbízhatóságot, hanem a tanulás lehetőségét is megvalósíthatóvá teszi, ezek pedig nem elhanyagolható tényezők az online piactéren.

Shoptet Pay már hazánkban is

A prágai központú Shoptet 2021 nyarán kezdte el magyarországi működését, saját fizetési kapuja pedig idén debütált Shoptet Pay néven. A saját fejlesztésű fizetési rendszer bevezetése kapcsán arról is információkhoz juthattunk, hogy a régióban már több mint 6000 vállalkozás használja azt. A cél a biztonságon túl az volt, hogy a vásárlás befejezése minimális kattintással lehetővé váljon, így az online rendelés minden korábbinál egyszerűbb és gyorsabb legyen.

A cseh és a szlovák piacon már kiválóan teljesítő fizetési rendszer a hazai webáruház tulajdonosok számára is elérhető, mindössze az adminisztrációs felületen a Shoptet Pay –t szükséges ehhez aktiválni. Az európai PSD2 szabályozás előírásainak, valamint a PCI DSS tanúsításnak egyaránt megfelelő Shoptet Pay a holland Adyen fizetési szolgáltatóval kötött partnerség kapcsán biztosítja a bankkártyák elfogadását.

Shoptet, ahol a számok beszélnek

Ahogy a Shoptet weboldalán is olvashatjuk: „Nálunk nem a szavak, hanem a számok beszélnek.” A tapasztalatok alapján ez a webáruházak számára, a jelenleg 683 milliárd éves forgalomra és az évi 3,5 millió vásárlóra éppen úgy igaz, mint a webáruház analitikára, vagy például a Shoptet online számlázóra, ami közvetlenül adatot szolgáltat a NAV felé. Ennek nagy előnye, hogy nincs szükség harmadik fél bevonására, tehát a költségek minimalizálhatók.

Profizmus az alapokon túl

A webáruház indításában, üzemeltetésében gondolkodók többféle csomagajánlat közül válogathatnak a Shoptet felületén. A feltölteni kívánt termékek számát, az alkalmazásokat mindenképp érdemes szemügyre venni, ám csomagtól függetlenül ingyenes számlázó, NAV összeköttetés, biztonságos kommunikáció a jellemző. A mobilra optimalizált működésnek köszönhetően a potenciális és visszatérő vásárlók egyaránt kényelmesen használhatják majd a shopot, de az ingyenes és módosítható sablonok is a felhasználóbarát és stílusos webes felületet szolgálják. A SEO szempontokat szintén fókuszba helyező Shoptet szakemberei azon munkálkodnak, hogy a fogyasztó fejével gondolkodva történjen a kulcsszókutatás. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha egy szakember otthonosan mozog a területén, akkor hajlamos a kulcsszavakat illetően is egészen másokat előnyben részesíteni, mint a laikus fogyasztó, érdeklődő.

Szakmai támogatás kezdőknek és haladóknak

Az online kereskedelem világa folyamatosan változik. Az aktualitások figyelemmel követése mellett nem elhanyagolható az sem, hogy a kezdő vállalkozók mennyi támogatást kaphatnak a választott szolgáltatótól. Az egyszerűen, kezdők számára is gond nélkül beindítható Shoptet webshop blogjában a sikeres online vállalkozásról szakemberek nyilatkoznak, de az indulás lépéseiről, vagy például az ÁSZF megoldásokról is részletesen olvashatsz. A Shoptet e-kereskedelmi Podcast kb. kéthetente jelentkező adásait a jellemző Podcast felületeken hallgathatod vissza. Tudj meg többet a szakmáról, és hozd ki a legtöbbet a Shoptet által kínált lehetőségekből!

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb