2024 július 14. vasárnap
spot_imgspot_img
FőoldalHazai piacA Boxy lett a Pelenka.hu új logisztikai partnere

A Boxy lett a Pelenka.hu új logisztikai partnere

A sokszorosan díjnyertes Pelenka.hu webáruház a Boxy szolgáltatását választotta a rendelésszám gyors kiszolgálásának érdekében. Az elsősorban baba-mama szegmensben tevékenykedő webáruház a drogéria termékek, a háztartási-, vegyi- és papíráru területén is jelentős bázist tudhat magáénak. Az igény ebből indult a világszínvonalú fulfillment szolgáltatás irányába. 

Szükség volt arra, hogy a dinamikus növekedésnek eleget téve a megbízható és hatékony rendelés-teljesítés megvalósulhasson. A Boxy szolgáltatásának köszönhetően pedig a Pelenka.hu jelentős minőségi váltást tudott elérni a kiszolgálás tekintetében. 

Az évente több százezer rendelés megköveteli, hogy a vásárlói élményre fokozott figyelmet fordítson a piaci szereplő –akár a munkafolyamatok kiszervezésének optimális megtervezésével. A növekedési stratégiában fontos szerep jut a jövőben a Boxy csapatának. 

Csereklei Zoltán, a Pelenka.hu ügyvezetője a következő gondolatokat osztotta meg a közösségi oldalakon: „Piacvezető szereplőként évente többszázezer vásárlót szolgálunk ki és a dinamikusan növekvő rendelésszám üzembiztos és villámgyors kiszolgálásához kerestünk partnert. A Boxy csapatával együtt dolgozva és a Boxy infrastruktúráját igénybe véve a vevőink vásárlási élményében újabb minőségi szintugrást tudunk végrehajtani. Cégünk elsősorban a baba-mama szegmensben betöltött pozíciójáról ismert, de egyre nagyobb vásárlóbázisunk van a háztartási vegyi és papíráru, valamint a drogériai termékek piacán is. Növekedési stratégiánk megvalósításához méltó szakmai partnerre találtunk a Boxy személyében.”

boxy pelenka.hu

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb