2024 május 23. csütörtök
spot_imgspot_img
FőoldalEgyéb kategóriaSzünetel a FOXPOST szolgáltatás? - Hol, mikor? Mutatjuk a részleteket...

Szünetel a FOXPOST szolgáltatás? – Hol, mikor? Mutatjuk a részleteket…

A népszerű csomagküldő szolgáltatás 2023.04.23. vasárnap 17 óra és 2023.04.24. hétfő reggel 5 óra között szünetelni fog. Ha tehát ekkor szeretnél csomagot felvenni, vagy weboldalukon tájékozódnál, akkor ezt érdemes előtte vagy utána megtenni.

Informatikai frissítés várható

A FOXPOST a teljes rendszeren informatikai frissítést hajt végre, ezért a fent említett időszakban a csomagautomaták, a honlap és az applikáció nem lesznek használhatók, de az üzleti partnerek által használt API kapcsolatok is részét képezik a frissítésnek. Szünetel a küldemények előkészítése, feladása és átvétele egyaránt. A cég közleményéből kiderült, hogy cél a nagymértékben megnőtt ügyfélkör minél teljesebb kiszolgálása.

Egyre több automata érhető el országszerte!

A FOXPOST automatákkal egyre több helyen találkozhatunk. A gombamód szaporodó átvételi helyek nem véletlen érhetők el mind több bevásárlóközpont, frekventált hely, vagy akár a kisvárosok, települések területén is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a csomagpontos átvétel minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend az online vásárlók körében. Nem az átvételre kijelölt üzletekről van szó, mint sok más szolgáltató esetében, hanem kifejezetten az automatás lehetőségről.

Az egyszerűen lebonyolítható folyamat során nincs szükség emberi kontaktra, a fizetés bankkártyával történik, és a nap 24 órájában bármikor elintézheted a dolgot. Talán ez utóbbi a legfontosabb szempont, hiszen a mai kor embere gyakran időhíján van, és csak munka után, este, vagy hétvégén van ideje arra, hogy megrendeltek átvételével foglalatoskodjon. A FOXPOST csomagautomaták megbízható, könnyen elérhető lehetőséget kínálnak erre.

Tervezhető csomagfelvétel

A cég az elmúlt időszakban fokozott erővel dolgozott azon, hogy automatái az ország minél több pontján helyet kapjanak. A megnövekedett érdeklődés azonban szükségessé tette a teljes rendszer karbantartását, informatikai frissítését. Erre kerül most sor 2023.04.23. vasárnap 17 óra és 2023.04.24. hétfő reggel 5 óra között. A választás nem véletlen, hiszen ebben az időszakban rendszerint kevesebben használják az automatákat, és az éjszaka folyamán talán a weboldal és az applikáció is kisebb érdeklődésre tart számot. Az előre kiadott közleménynek köszönhetően a FOXPOST üzleti partnerei és a magánszemélyek is tervezni tudják a csomagok feladásával, átvételével kapcsolatos teendőiket.

CIKKAJÁNLÓ
- Hirdetés -spot_imgspot_img

TÖLTSD LE MOST!

spot_img

Legolvasottabb